ویژگی افراد میانگرا چیست؟ تعریف میانگرایی

میانگرایی چیست؟

واژه میانگرایی یا (Ambivert) را اولین بار، آدام گرانت دانشیار دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا مطرح کرد. او در تحقیقاتش متوجه شد دو سوم افراد در دسته درونگراها یا برونگراها جای نمی گیرند. این افراد حالت حد وسط این دو را دارند. او آنها را میانگرا نامید و برای اولین بار بر روی آنها مطالعه کرد.

 

به چه افرادی میانگرا می‌گویند؟

این افراد هم گرایش درونگرایی و هم برون گرایی دارند و بسته به موقعیتی که در آن قرار می گیرند رفتارهای برونگرایی یا درونگرایی را از خود بروز می دهند. شخصیت شما منحصر به فرد شماست! و هیچ یک از تیپ های شخصیتی درونگرا ، برونگرا و میانگرا نسبت به یکدیگر برتری نداشته و تنها تفاوت آن ها ، نحوه دریافت انرژی و ارتباط با جهان است.

ویژگی افراد میانگرا:

 

قدرت تنظیم رفتار را دارند

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دسته‌بندی شخصیتی باید به توانایی در کنترل و تنظیم رفتارها اشاره کنیم. میانگراها خوب می‌دانند که در هر موقعیت چه رفتاری از خود بروز بدهند. آنها با در نظرگرفتن شرایط و حال‌وهوای خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند. ویژگی افراد برونگرا کاملا متفاوت با افراد میانگرا است.

 

در محیط اجتماعی، عملکرد خوبی دارند

از بودن در جمع لذت می برد اما اول باید زمانی را به تنهایی بگذراند. شما از گذراندن یک شب راحت و دلچسب در خانه لذت می‌برید، اما همچنین دوست دارید آنچه را که دوستانتان انجام داده اند را بشنوید. بنابراین برای انجام هر دوی آنها زمانی را اختصاص می‌دهید.

 

استعداد زیادی در کار گروهی دارند

افراد میانگرا اغلب استعدادی ذاتی برای حفظ پویایی گروه و پیش بردن هموار کار ها را دارند ؛ در یک کار گروهی به راحتی نظر خود را بیان کرده ، اما فرصت نظر دادن را نیز به بقیه افراد می دهند. افراد میانگرا به دلیل اینکه نه کاملا برونگرا و کاملا درونگرا هستن میتونن هم به طور انفرادی و تنهایی و هم به طور تیمی عملکرد خوبی داشته باشن. معمولا این افراد اهمال‌کار و کم تلاش نیستند.

 

تعادل دارند

افراد میانگرا در ایجاد توازن و تعادل در هر موقعیتی بسیار ماهر هستند. برای مثال، اگر در جمعی حاضر شوند که سکوتی سرد همه‌جا را فراگرفته است، خیلی راحت می‌توانند با صحبتی کوتاه و بازکردن سر بحث به شکستن یخ جمع کمک کنند.

شنونده خوبی هستند

میانگراها هم توانایی برقراری ارتباط با افراد جدید رو دارن و هم می‌تونن به قدری ساکت و شنونده باشند که انگار یک فرد کاملا درونگرا هستن.

 

بیش از حد حساس نیستند

افراد دیگر ممکن است حساس باشند، اما افراد میانگرا آن را شخصی نمی‌دانند. آمبیورت ها همدل هستند اما روی احساسات دیگران سوار نمی‌شوند.

ترسی از شکست ندارند

میانگراها می‌توانند تغییرات را کنترل کنند و به توانایی خود برای مقابله با یک شکست خوش بین هستند. آنها می‌توانند با اعتماد به نفس چالش را انجام دهند و به همان اندازه در گروه یا مستقل با قدرت کار کنند.

به راحتی احساسات خود را بیان می‌کنند

آنها احساسات خود را از دیگران پنهان نمی‌کنند و می توانند به راحتی در مورد خود صحبت کنند. میانگراها در مورد خود واقعی‌شان و همچنین در مورد دیگران کنجکاو هستند.

به طور خلاصه

آنها درتنهایی و در موقعیت‌های اجتماعی به یک اندازه احساس راحتی می‌کنند.

 

آنها نه بیش از حد بیانگرند و نه زیاد تودار و محتاط.

 

آنها می‌دانند چه زمانی گوش دهند و چه زمانی حرف بزنند.

 

با  به اشتراک گذاشتن افکار و ایده های شخصی تان با کسانی که به تازگی ملاقات کرده اید هیچ مشکلی ندارید.

 

بقیه به طرز عجیبی در بیان کردن مسائل خصوصی شان برای شما راحت اند.

 

گاهی خجالتی هستید و خیلی صحبت نمی کنید، گاهی هم سرشار از اعتماد به نفس بوده و به راحتی عنان گفت و گو را در دست می گیرید.

 

مودتان به شدت از هیجان زده و معاشرتی به خسته و نیازمند تنهایی (و برعکس) تغییر پیدا می کند.

 

تقریبا با تمام گروه ها جور در می آیید.

 

 

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • دقیقا میفهمند کجا باید چه اقدامی انجام داده تا در کمترین زمان ممکن همه را متاثر از خواسته خود کنند.
    با درود و سپاس از اطلاعات خوبتون

    پاسخ
  • من نمی‌دونم که درونگرا هستم یا میانگرا باید چه کاری یا تستی انجام بدم که متوجه بشم باید چی کار کنم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.