چطور روحیه قوی داشته باشیم؟ روحیه قوی داشتن یعنی چه؟
روحیه قوی داشتن مخصوص آدم های بلندپرواز، جاه طلب یا افراد خارق العاده نیست. در همین زندگی روزمره هم ناگزیرید روحیه قوی داشته باشید. برای زندگی در دنيایی که پر از استرس و نگرانی هست بايد سعی کنید روحيه ای قوی و شاد داشته باشید. داشتن روحیه قوی و محکم یکی از ویژگیهای خوبی است که میتواند در موفقیت فرد تاثیر موثری داشته باشد و هراس در دل دیگران میاندازد.
چه افرادی روحیه قوی دارند؟
داشتن روحیه قوی را به معنای میزان انعطاف پذیری افراد در برابر سختی ها ومشکلات برداشت کرد. انعطاف پذیری در افراد به معنای توانایی آنها در برابر مشکلات و سختی ها و غلبه با آنها می باشد. داشتن عزت نفس با داشتن روحیه قوی ارتباط تنگاتنگی دارد.
ویژگیهای افراد با روحیه قوی:
۱- حسرت گذشته را نمیخورند
این افراد در زمان حال زندگی می کنند و برای موفقیت در آینده برنامه ریزی دارند و هیچگاه حسرت گذشته را نمی خورند بلکه از اتفاقات گذشته درس می گیرند و به تجربیات و دانسته های خود می افزایند و تجربیات تلخ گذشته را فراموش کرده و برای آینده رویا نمی بافند.
۲- شور و شوق فراوان دارند
تحقیقات نشان داده است که داشتن اشتیاق ، یک نشانه مثبت و مهمی است و باعث می شود که بیشتر موفق شویم و یک تجربه عالی از کاری که انجام می دهیم بدست اوریم. این امر به توانمند سازی فرد و توانایی آن برای مقابله با چالش های خارجی کمک می کند. گاهی به تعويق انداختن کارها نشان از شور و شوق پایین دارد.
۳- افراد با روحیه قوی تعهد و انگیزه دارند
انگیزه می تواند به خودی خود با کوچکترین فکر شروع و تنظیم شود و تنظیم آن توسط فرد می باشد و داشتن انگیزه نشان دهنده وجود شخصیت قوی و با ثباتی می باشد و موجب دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده می شود.
۴- از خود مراقبت میکنند
افراد قوی سعی میکنند در هر زمان و حتی دوران مشکلات و سختی، مراقب خودشان باشند؛ زیرا میدانند اگر از ذهن و بدن خود مراقبت نکنند، مقابله با سختیها برایشان دشوارتر خواهد بود. آنها غذای سالم میخورند، ورزش میکنند، بهاندازه کافی میخوابند و استراحت میکنند تا بهترین عملکرد را هنگام مقابله با شرایط سخت داشته باشند.
۵- دنبال فرصتهای جدید هستند
افراد قوی میدانند که اگر مشکل پیشرویشان، از دستدادن شغل یا نگرانی برای سلامتی یکی از اعضای خانواده باشد، شاید بتوانند دوران سختی را به فرصت تبدیل کنند. آنها معتقد هستند که تغییر روش، میتواند ترسناک و در عین حال هیجانانگیز باشد. آنها در تلاش برای تبدیل شرایط دشوار به شرایط مطلوب، پذیرای فرصتهای جدید هستند.
۶- آسیب پذیری کم در مقابل استرس
آنهایی که در برابر حملات استرس آسیب پذیری دارند، احساس میکنند که نمیتوانند پاسخگوی نیازهای روزمره زندگی خود باشند. آنهایی که آسیب پذیری کمی نسبت به استرس دارند، خود را قادر به کنترل خود در شرایط دشوار میدانند و اغلب احساس اعتماد نسبت به تواناییهای سازگارانه خود را دارند.
۷- پذیرش احساسات
پذیرا بودن احساسات در شخصیت سالم و روحیه قوی به معنای پذیرش احساسات درونی فرد و ارزیابی احساسات به عنوان بخش مهمی از زندگی است. آنهایی که پذیرش بالایی را برای احساسات عمیقتر تجربه میکنند، احساس خوشبختی و رضایت بیشتری را نسبت به دیگران تجربه میکنند.
۸- اشتباهات خود را تکرار نمیکنند
این افراد از اشتباهات خود درس می گیرند و هیچگاه یک اشتباه را چند بار تکرار نمی کنند بلکه از تجربه حاصل از اشتباه استفاده می کنند تا تصمیمات بهتری در آینده بگیرند.
۹- ورزش میکنند
یک رژیم غذایی مناسب و کمی فعالیت بدنی روزانه چه پیاده روی آرام باشد و یا کار بیرون، فشار و اضطراب را کم میدهد و روحیه را شاداب نگه میدارد. ورزش و تمرینات بدنی، افراد را از حس برتری طلبی رهایی و توانایی های سرکوب شده ذهن را بالا می برد.
۱۰- برای خود ارزش قائل میشوند
امکان دارد دشوار به چشم آید ولی این افراد تلاش میکنند تا از خود مراقبت کنند. حتی در صورتیکه دائما حس عدم اطمينان می كنند، برخورد و رفتار مثبت دارند. برخورد دیگران با ما، اثر پذیر از رفتار و پوشش ماست. پس خود ارزشيی و خود اعتمادی را نشان دهید تا احترام را براي شما در بر داشته باشد.
به طور خلاصه برای داشتن روحیه قوی باید چه کنیم؟
هدفها، احساسات و محدودیت های خود را بشناسید و با آرامش با آنها برخورد کنید. چه از راه مطالعه، چه از راه اندیشه کردن و تفکر. تلاش کنید برخی از روش هایی که سبب شناخت شما از خودتان و اینکه چه چیزهایی شما را شاد میکند، بیابید. اگر به این توصیه عمل کنید، بهتر می توانید زندگی و مشکلات پیش روی خود را کنترل کنید.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
[…] یک فرآیند پیچیده است که شامل تلاش، تعهد، بالا بردن روحیه، هدفمندی و استفاده از استراتژیهای مناسب است. موفقیت […]